Sing Me Into Heaven (voor Eva Cassidy)

Timo Arthur presenteert trots zijn pas opgenomen lied. De Amerikaanse singer-songwriter schreef het als eerbetoon aan Eva Cassidy. Daniel Karl Cassidy, Eva’s broer, speelde de viool- en stringpartijen, die hij vastlegde vanuit IJsland waar hij woont. De rest van het nummer werd opgenomen in de Royal Studio’s te Memphis. Het is iets heel anders dan je zou verwachten van Arthur; het is geen blues en er zit geen gitaar in. Hij bespeelt zelf de piano, Daniel Karl Cassidy voegt viool en strings toe aan het lied.

Timo Arthur

Timo Arthur

 

Wie goed luistert, hoort meteen hoe ongelooflijk mooi dat klinkt. Mocht je ooit viool of stringpartijen nodig hebben in je muziek, neem dan contact met hem op. Hij woont in IJsland maar hij kan vanaf daar zijn partijen inspelen, zoals hij ook met Timo’s nummer deed. Hij is een professional en bovendien een heel aardig mens. Het was voor Timo in ieder geval een eer en een genoegen met Dan samen te werken.

Dan Cassidy

Dan Cassidy

Timo Arthur’s lied ‘Sing Me Into Heaven (for Eva Cassidy) is te downloaden via: http://www.timoarthur.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.