Simply Eva bij Podium Onder de Toren

Op zaterdag 11 januari staan het leven en het werk van zangeres Eva Cassidy centraal in de voorstelling ‘Simply Eva’. Hoe kon het dat deze veelzijdige zangeres tijdens haar leven zo onbekend bleef? En wat maken de stem, de liedkeuze en de interpretaties van Eva Cassidy zo uitzonderlijk? Cassidy-biograaf Johan Bakker, zangeres Jerney Kate en gitarist Lex Horst gaan op zoek naar het het hart en de ziel van Eva Cassidy (1963 – 1996). In ‘Simply Eva’ wordt met verhalen, liedjes en muzikale voorbeelden een boeiend eerbetoon aan deze in veel opzichten unieke zangeres gegeven. ‘Als je je ogen sluit, is het alsof je Eva Cassidy hoort zingen,’ schreef de Gooi- en Eemlander over deze voorstelling.

Jerney Kate & Eva

Jerney Kate & Eva

11 januari 2020 – aanvang: 20:15 Podium onder de Toren, Zuideinde 5,  Grootschermer

E-mail: kaartverkoop@podiumonderdetoren.nl

Tel: 0299674127

Kaarten: https://www.podiumonderdetoren.nl/simply-eva/

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *