De eerste ‘Simply Eva’ voorstelling sinds de lockdown

4 juli 2020 was voor zowel het publiek als voor de artiesten een bijzonder moment: voor het eerst sinds de lock down zongen en speelden Jerney Kate en Lex Horst liedjes in de bewerking van Eva Cassidy (Early Morning Rain, Wayfaring Stranger, Woodstock en natuurlijk Fields of Gold, Songbird en Over the Rainbow).

Jerney Kate and Lex Horst

Jerney Kate en Lex Horst

Biograaf Johan Bakker vertelde over het leven van de Amerikaanse zangeres. Het gelukkige publiek zat op anderhalve meter afstand van elkaar in de grote zaal van Pop- en Cultuurpodium P3 te Purmerend. Dankzij een nieuw geluidssysteem en een indrukwekkende lichtshow kwamen de liedjes en de verhalen nog beter tot hun recht. Fotograaf Ron Koffeman maakte de prachtige foto’s.

Johan Bakker

Johan Bakker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *