Vandaag verschijnt de nieuwe editie van Behind the Rainbow

Vandaag verschijnt de nieuwe editie van de Eva Cassidy biografie Behind The Rainbow. Deze veelzijdige Amerikaanse zangeres maakte haar eigen roem niet mee, omdat ze op 33-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van huidkanker. Eva Cassidy leeft voort in de liedjes waarmee ze mensen nog altijd diep weet te raken. In prachtige uitvoeringen van ‘Autumn Leaves’, ‘Songbird’ en ‘Fields of Gold’, binnenkort in een filmdocumentaire en een album met het London Symphony Orchestra, maar nu al in dit liefdevol beschreven levensverhaal dat is verfraaid met mooie foto’s. Deze biografie is niet alleen het resultaat van een gedegen onderzoek, maar is vooral een warm eerbetoon aan een uitzonderlijk getalenteerde jonge vrouw.

Behind The Rainbow

Behind The Rainbow

https://omnibuspress.com/products/behind-the-rainbow-the-life-of-eva-cassidy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eva Happy