Eva Cassidy fans gevraagd!

Heb je altijd al graag je liefde voor de muziek van Eva Cassidy met de wereld willen delen? Dan krijg je nu de kans. Malcolm Willis en Alex Fagan, de filmmakers van the Essence of Eva laten graag liefhebbers van haar muziek in de nieuwe documentaire aan het woord. Ze hebben het volgende verzoek:

We zijn op zoek naar korte video’s van 10-30 seconden waarin mensen vertellen wat Eva’s muziek voor hen betekent, een speciaal moment in je leven dat je associeert met Eva of misschien ben je iemand verloren en wil je vertellen hoe haar muziek je heeft geholpen. Als je praat over het verlies van een dierbare, houd dan in stilte een foto van hem of haar omhoog.

Eva's cousin Walter in Nova Scotia

Eva’s cousin Walter in Nova Scotia

Je kunt je telefoon gebruiken om de video op te nemen. We hebben deze zo snel mogelijk nodig, het liefst binnen een paar dagen. Je kunt je filmpje sturen naar evacassidyvideo@gmail.com of via https://wetransfer.com Je video wordt misschien opgenomen in de Eva Cassidy documentaire. Bedankt voor je hulp. Malcolm (Co-directeur/Producent Essence of Eva documentaire).

Op de uitgelichte foto zie je de filmmakers met de ouders van Eva: Hugh en Barbara Cassidy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *