Simply Eva in Santpoort-Noord

Op vrijdag 19 oktober staan het leven en het werk van zangeres Eva Cassidy in de voorstelling Simply Eva. Hoe kon het dat deze veelzijdige zangeres tijdens haar leven zo onbekend bleef? En wat maken de stem, de liedkeuze en de interpretaties van Eva Cassidy zo uitzonderlijk? Cassidy-biograaf Johan Bakker, zangeres Jerney Kate en gitarist Lex Horst gaan op zoek naar het het hart en de ziel van Eva Cassidy (1963 – 1996). In Simply Eva wordt met verhalen, liedjes en muzikale voorbeelden een boeiend eerbetoon aan deze in veel opzichten unieke zangeres gegeven. ‘Als je je ogen sluit, is het alsof je Eva Cassidy hoort zingen,’ schreef de Gooi- en Eemlander over deze voorstelling. .
Vrijdag 19 oktober 20 uur ’t Mosterdzaadje Santpoort-Noord
’t Mosterdzaadje is gevestigd in een voormalig kerkje aan de Kerkweg 29 te Santpoort-Noord. Met het NS-station Santpoort-Noord op ± 10 min. lopen en de bushalte R385 (Haarlem Station NS naar IJmuiden) op de Hagelingerweg (± 5 min. lopen) is ’t Mosterdzaadje goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Meer info: website Mosterdzaadje

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Simply Eva