Jerney Kate heeft de perfecte stem hiervoor!

Jerney Kate & Lex Horst zetten twee intense, inspirerende sets neer in een uitverkocht Podium ‘Onder de Toren’, Grootschermer. Sommige mensen kwamen meer dan een half uur voor aanvang de zaal binnen, zoveel zin hadden ze in dit optreden. Jerney Kate en Lex Horst stelden niet teleur. Met alleen gitaarbegeleiding komt de stem van Jerney Kate in alle verscheidenheid en veelkleurigheid tot zijn recht.

Jerney & Lex

Jerney & Lex

Het 200-koppige publiek luisterde aandachtig en geconcentreerd, duidelijk onder de indruk van de muzikale prestaties van dit duo. Biograaf Johan Bakker beschreef de persoon, het leven en de muziek van Eva Cassidy en legde uit wat haar zo bijzonder maakte. Jerney Kate liet aan de hand van ‘Time After Time’ horen hoe goed en afwisselend Eva Cassidy’s timing was. Het was een prachtig en ontroerend concert, zeiden veel bezoekers na afloop.De Amerikaanse muziekcriticus Lee Whittinghill concludeerde: “Jerney Kate heeft de perfecte stem hiervoor!”

Simply Eva, 11 januari 11, Podium Onder de Toren, Grootschermer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *