De biografie Behind the Rainbow

Acht jaar geleden verscheen de Eva Cassidy biografie Behind the Rainbow. Het boek ontving louter positieve recensies en veel lezers lieten ons weten dat het levensverhaal van Eva Cassidy hen had ontroert. “Tussen de regels door komt de persoon van Eva Cassidy tevoorschijn en de biografie is zowel een analytische zoektocht als een warme terugblik op het leven van deze unieke, getalenteerde jonge vrouw.”  “Een betere studie over deze zangeres kan vermoedelijk niet geschreven worden.” “Grondig onderzocht e beschreven en een must voor iedere Eva fan.” Andere lezers vertelden weer dat ze de muziek van Eva Cassidy dankzij dit boek hadden leren kennen. Een jaar na verschijning won Behind the Rainbow de Britse People’s Book Prize voor non-fiction.

Book store

Londense boekwinkel

Inmiddels is het boek alleen nog als e-book in de handel. Dat is jammer want de meeste mensen geven, net als wij, de voorkeur aan een papieren boek. Wij ontvangen veel mails van mensen over de hele wereld die vragen wanneer er een nieuwe editie van de Eva Cassidy biografie verschijnt, met daarin ook actuele onderwerpen zoals die besproken worden op de website van de Eva Cassidy fan club. Helaas moeten wij het antwoord op die vraag schuldig blijven. Wij verwijzen u daarom graag naar de uitgever die hierover gaat. Als u ook graag wilt dat Behind the Rainbow in een nieuwe papieren editie verschijnt, stuur dan alstublieft een email naar Omnibus Press in Londen: omniinfo@wisemusic.com

Laten we hopen dat het boek snel beschikbaar is!

Het elektronische boek is hier te bestellen. https://www.amazon.com/Behind-Rainbow-Tragic-Life-Cassidy-ebook/dp/B006ZP847K

De Nederlandse editie is nog wel verkrijgbaar:  https://www.s2uitgevers.nl/eva-cassidy-de-biografie/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *